Taartvullingen

 

                        Aardbeienjam

                        Frambozenjam

                        Rode bessenjam 

                        Bosbessenjam

                        Kersenjam

                        Bramen-sinaasappeljam

                        Aardbei-sinaasappeljam

                        Abrikozenjam

 

DIVERSE BAVAROIS

 Aardbei, framboos, bosvruchten, kersen, tropical, sinaasappel, citroen,     hazelnoot, karamel, vanille (met echte vanille) banaan, wit, melk en     puur chocolade.

 

 DIVERSE CRÈME:

 Botercrème super luchtig, botercrème op basis van banketbakkersroom.

 Zachte vanillecrème kan met toevoeging van oreo, bastogne, bokkepoot   kruimels etc.

 Mokka/koffie crème.

 Banketbakkersroom met echte vanille.

 Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom)

 Italiaanse merengue botercrème is een nog luchtigere crème kan ook in   alle smaken.

 Ganache van wit, melk of  puur, een chocolade van zeer goede kwaliteit.

 Lekkere combinatie s zijn bavarois met een heerlijke bijpassende jam,       ook   bij de creme is jam erg lekker en verfrissend.

 De taarten worden enkele keren door de midden gesneden zodat er   meerdere vullingen in de taarten kan.