Bevestiging.
De klant bevestigd per mail, WhatsApp of pb dat alle details die zijn afgesproken correct in orde zijn.

Wijzigingen aan het ontwerp nadat het is bevestigd kan leiden tot extra kosten.

Levering.
Taart en Fantasy garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk  gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of stakingen, en andere oorzaken buiten onze invloed.

Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.

Taart en Fantasy is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar, of personen anders dan het  personeel van Taart en Fantasy
De klant is ervoor verantwoordelijk dat er een veilige plaats is om de taart te plaatsen.

Eigendom van het product gaat over van Taart en Fantasy naar de klant zodra de overdracht plaats heeft gevonden aangezien Taart en Fantasy  niet op de locatie zal blijven na de overdracht.
 
De klant is verantwoordelijk om er voor te zorgen dat alle niet eetbare decoratie, inclusief suikerbloemen, van de taart verwijderd worden voordat deze wordt gesneden en gegeten.

Suikerbloemen zijn gemaakt van een decoratiepasta en is niet bestemd voor consumptie, aangezien er ijzerdraad wordt gebruikt voor kracht en flexibiliteit en om een meer natuurlijk resultaat te leveren. Er word ook met overleg met kunstbloemen gedecoreerd.

Taart en Fantasy zal de klant adviseren over de beste zorg voor de taart afhankelijk van het weer.

Indien de klant ervoor kiest om dit advies niet  aan te nemen kan Taart en Fantasy  hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Taart en Fantasy is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van gebakschoteltjes, vorkjes, servetjes, taartmes of voor het aansnijden van de taart.

Mocht er bezorgd moeten worden buiten een gebied van 5 km dan wordt hier een passend aanbod voor gedaan.

Verantwoordelijkheid.
Producten van Taart en Fantasy kunnen melk, granen, noten, cacao, of andere allergenen bevatten of  hiermee in aanraking zijn geweest.

Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren.

Taart en Fantasy is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Bestellen.
Voor bestellingen kunt u:
- Mailen naar info@taartenfantasy.nl  of vul het formulier in bij contacten.
- Bellen naar 06-10418457
- Via Whatsapp
- Op Facebook een (pb) bericht sturen en via Instagram.

Onderwerp.
We komen gezamenlijk tot een ontwerp via de  mail, telefonisch of een afbeelding die men doorgeeft.  Dit ontwerp wordt zo veel mogelijk aangehouden. Het kan zijn dat bij het maken blijkt dat er toch een verandering moet plaats vinden.

Taart en Fantasy kan niet 100% een taart na maken!
Ik maak zoveel mogelijk unieke taarten, dus een taart namaken die ik al eerder heb gemaakt zal ik liever niet doen. Het zal altijd iets anders zijn.
Er wordt per mail of sms een bevestiging gestuurd waarin de datum staat waarop de taart klaar zal zijn en het totale bedrag wat u moet betalen.
Geef ruim van te voren een datum aan! Taart en Fantasy maakt ook wel eens gebruik van plastic poppetjes, dat kan ook eg leuk zijn op een kindertaart. De klant kan en mag die altijd aanbieden als het voor het kind van belang is.

Taart en Fantasy maakt ook zelf enige Caketoppers.

Betalen.
-Als u het op rekening wil is het binnen 7 dagen betalen (zie op de rekening)  
-Of pinnen direct bij aflevering.

Annuleren.
Het kosteloos annuleren van een taart kan tot 14 dagen van tevoren.
Indien na 14 dagen voor de leverdatum wordt geannuleerd dan worden de volgende kosten in rekening gebracht.
Bij annuleren tussen 13-8 dagen voor levering betaalt u 25% van de totaalprijs
Bij annuleren tussen   7-0 dagen voor levering betaalt u 50% van de totaalprijs

Weigering en overmacht.
Taart en Fantasy behoudt zich het recht te allen tijde een bestelling te weigeren zonder opgaaf van reden.
In geval van ziekte of ander overmacht zal altijd op tijd contact opgenomen worden en zal er naar een passende oplossing gezocht worden. (als dat mogelijk is)